tisdag 5 maj 2009

Har det hänt dig!!!

Händelsen jag kommer att tänka på, har nog alla upplevt. Man är ute på en fisketur, stannar till på det perfekta stället. Tillsammans börjar man att resonera om vilket bete man ska välja och bestämmer sig för något. Oftast väljer man ett färjval som inte alls är likt den andras, för att visa att just jag kunde välja rätt. Så börjar man att fiska,och vad händer. Jo kompisen börjar känna hugg och efterföljarna kommer upp titt som tätt. Han börjar också få fisk, inga stora men en då. Man börjar tänka vad gör jag för fel. Sedan byter man bete till något som är väldigt likt kompisen. Men inget händer. Man börjar då att snegla på hur han tar hem betet, och försöker kopiera hemtaget. Samtidigt som han bara står och skriker efter hugg och efterföljare. Man börjar bli smått frustrerad och kastar nu som en galning efter varje förmodat hugg. Nu börjar också alla tråkningar komma. Går det bra för dig eller du brukar ju ha tur. Nu är man nära en total kollaps, men man försöker hålla sig över vattenytan. Man slutar dagen som ff och tänker att aldrig mer. Men så vaknar man upp till en ny dag,och det första man kommer att tänka på är hur roligt det är att fiska!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Riktigt bra skrivet. Kul med ett lysande fiske för er. Jag bara längtar efter den dagen då det plaskar ofta i vattnet när gäddorna är RIKTIGT på G storleken spelar ingen roll.

    Men fiskar upp mot 3kg brukar ju var ganska livliga så sådanan är ju alltid kul...

    Som sagt kul läsning å många bra bilder.

    SvaraRadera
  2. Klockren beskrivning på hur fiske kan bete sig, det är ju det som är en av hörnpelarna i fisket, vet själv att när man vaknar dagen efter så ilar man till närmsta fiskebutik för att i smyg införskaffa ett lika dant bete, sen vid nästa fisketur och samma plats så blir man ju inte direkt förvånad över att idag är det en annan färg som gäller så då börjar det om på nytt igen,så man hoppas att idag är det min tur att stila :-).
    /Hasse
    Team JiggFiske.

    SvaraRadera

Gästbok

Gästbok
Gästboken kommer från Gästbok.nu)