torsdag 28 maj 2009

Ser ut att bli Gösfiske söndag 7 juni

Ser ut som om vi ska satsa på lite gösfiske söndagen 7 juni. Det gäller att ta reda på vilka färger och wobblertyper som gäller i det vatten vi tänker doppa wobblerna i... Neongrönt, gult och blått brukar ju alltid funka... Hmm, ja det tål att tänkas på. Kul att få komma ut på sjön igen: sommarfiske är ju underbart... nu är juni snart här och gösen väntar. "Gösses" va kul de ska bli! ;) Max djup i sjön vi tänker besöka är ca 20 meter

5 kommentarer:

  1. tja,maila mej vilken sjö ni ska firra i så kanske jag kan ge några heta tipps. /Hasse
    flymaster_@msn.com

    SvaraRadera
  2. Manns Stretch 20+ och Bomber 16A och 26A i PLO och PBO-färg brukar vara hett!

    SvaraRadera
  3. Tack jonas för tipsen de kan behövas, vet ju
    inte vad de där gösarna tycker om.Jag skrev
    ett inlägg på fs om vilken bomber man skulle tänkas välja. Fick många förslag om val och hur
    man ska tänka.Hasse,det blir nog tisaren vi kommer att vara i under dagen för gösfiskt. Eftersom det är ett av mina hemma vatten vet jag en del, men tips är alltid välkommna.

    SvaraRadera
  4. Ok, ja då är väl inte tippset att det är hett med gröna färger aktuellt då ;-), men skitfiske iallfall då, har själv inte vart på Tisaren sen jag var grabb, hakar gärna på nån dag i sommar om man får, bara att maila vettu ;-)

    SvaraRadera
  5. När ska ni upptäcka vertikaljiggandets underbara värld då? var ute på Tisaren i söndags och fick 8 gösar och 2 tappade. De stod riktigt bottennära och tryckte, runt 14m. Chartreuse-färg var det som gällde för dagen.

    SvaraRadera

Gästbok

Gästbok
Gästboken kommer från Gästbok.nu)